BW Oslo Airport Hotell

Standard

bw-osloDen populære Best Western-kjeden har hoteller over hele kloden, fra varme Los Angeles i California til kalde Gardermoen utenfor Oslo. Den gigantiske kjeden har med andre ord mange års erfaring med hotelldrift, slik at når du tar inn på BW Oslo Airport Hotell er du garantert ekstra god service og en opplevelse som svarer til kjedens standarder og verdier. BW Oslo Airport Hotell kan bestilles på blant annet http://www.osloairporthotell.no/eller http://www.hotellergardermoen.no,

Best Western-hotellet befinner seg knappe tre kilometer fra lufthavnen, slik at forretningsreisende vil finne dette som et perfekt sted å «samle troppene». Veien til Oslo er heller ikke lang, med omtrent 30 minutter i buss, slik at man kan samle ansatte fra flere deler av landet uten at kostnadene blir for store. Det går også gratis shuttelbuss til og fra lufthavnen til alle døgnets tider, slik at man på kort tid kan komme seg enorme avstander.

Konferansemuligheter

BW Oslo Airport Hotell har konferansemuligheter for bedrifter, og de mange salene på hotellet har sittekapasitet til hele 180 personer. Totalt kan man presse inn 275 personer inn på konferanserommene, som naturligvis er utstyrt med alt av moderne utstyr for presentasjoner, som projektor, lydutstyr og så videre.

Overnattende vil også sette pris på at hotellet byr på gratis frokost til alle sine gjester, samt fasiliteter som restaurant, romservice og gratis internett. For deg som reiser med familie og barn finnes det også mye aktiviteter i nærområdet, både på sommer- og vinterstid. Har familien et kjæledyr de nødig vil etterlate alene hjemme, så kan dette medbringes på hotellet som anses som dyrevennlig.

3-stjernes hotell

BW Oslo Airport Hotell er rangert som et trestjerners hotell, og har 152 rom til sine gjester, samt 10 møterom til forretningsreisende. Imellom slagene kan man også ta en tur innom det splitter nye treningsrommet, eller sørge for litt ekstra sammensveising mellom de ansatte i hotellets egne bar. Hotellets personale er også dyktige på å skreddersy egne pakker for forretningsreisende, da de kan diske opp med både mat, drikke og hva det enn måtte være til firmafesten.

Faste aktiviteter på BW Oslo Airport Hotell er en morsom «detektivaktivitet», der man skal etterforske et mord på hotellets eier. Det arrangeres også quiz etter ønske, som også tilpasses gruppens behov.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s