Scandic Oslo Airport 

Standard

scandic-oslo-airportDen gigantiske Scandic-kjeden har hoteller langs både land og strand, men et av de største hotellene ligger inni landet. Nærmere bestemt Scandic Oslo Airport, som ligger i tett tilknytning til lufthavnen ved Oslo. Dette er et høyst moderne design som har stukket av med flere priser for sitt innovative design, og passer vel så bra for forretningsreisende som for deg som reiser med familie eller venner. Scandic Oslo Airport kan bestilles på et mangfold av nettsider inkludert HotellerGardermoen.no, hotellets egen side – Scandichotels.no/ og Booking.com for å nevne noen.

Beliggenheten er sentral å nevne når vi snakker om Scandic Oslo Airport. Det ligger nemlig nærmest vegg i vegg med lufthavnen, og er et av de første hotellene du støter på når du forlater flyplassen. Hotellet har gode muligheter for konferanser, slik at dette kan være en flott mulighet dersom du skal samle bedriftens ansatte som kommer reisende fra både lange og korte avstander. Reisetiden til Oslo er nemlig antatt til å være ca. 30 minutter.

243 hotellrom

Med 243 hotellrom er det rikelig med plass til hele bedriften (eller familien). Konferanserommene strekker seg til hele 500 personer samtidig, mens hotellets betjening vil sørge for god oppvartning i deres to restauranter – eller avslutte kvelden på en hyggelig måte med litt teambuilding i baren.

Mange fasiliteter

Scandic Oslo Airport byr også på diverse fasiliteter for deres overnattende gjester, og det inkluderer eget treningsrom, gratis internett, stor parkeringsplass og en egen liten butikk som ligger i tilknytning til hotellet. For deg som er avhengig av kort av stand til Gardermoen lufthavn, så ligger hotellet perfekt til. Det går gratis buss mellom hotellet og flyplassen til alle døgnets tider, og avstanden er bare på 3 kilometer. Du kan også vurdere et billigere hotell litt i utkanten, da kan kanskje en leiebil være en god løsning – Se www.leiebilguiden.no

Akkurat hvordan hotellet ser ut utvendig er kanskje ikke det første man tenker på når man skal velge overnattingsdestinasjon, men for deg som setter pris på kvalitet og flott design, så kan vi røpe at Scandic Oslo Airport for tre år siden vant innovasjonsprisen fra Norsk Designråd. Med andre ord kan du være sikker på at oppholdet på hotellet blir en unik opplevelse, enten du reiser med forretningsforbindelser eller sammen med familie og barn.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s